NU BÄR DET IVÄG!

Heeej! Jag är så jääävla pepp på Emmaboda!! :D
Drar imorgon tidigt dom fan, kl 06.00! Men det är det värt, har kirrat allt förut lite roliga saker, som de roligaste kirrar jag sist! Hm, jag hoppas det blir kul och det tror jag fan att det bli också! ÅHÅHÅHÅÅHHÅ :D
Jag är som ett barn på julafton!

Hem ljuva hem - Dara snart igen.

Hejsan!
Nu är jag hemma från Dalarna igen, den här gången var det faktiskt kul att åka upp..Har som sagt inte varit där på länge.. Imorron blir det RUSTA för att handla det sista grejeran! Hmm, jag måste klippa mig också! Hinner nog inte det skulle jag tro..
Ja, på Tisdag åker jagiväg igen! Det blir givetvis Emmaboda!!!! Ska bli SÅÅÅ nice!
Puss

Hemma på Lördag!

Hejsan, sitter i en soffe i Dalarna med två kusiner......Det är ju inte så himla kul.. Haha! Ah,som sagt är jag hemma på Lördag....Sen på Tisdag åker jag till Emmaboda!!!!!! Ska bli sjuukt kul fan. Hm, vet inte vad jag ska skriva mer... PUSS

Heho

Hej! Jag börjar känna mig bättre och bättre... Nice!
Hm, har varit med Joanna två dagar i rad... Två till väntar! Haha! Hm, jag har fått en massa godis och under helgen gick jag ner ett kilo. Väger nu 49,3!!!!!!! hahaha
Puss på er

Okej?

Hej
Jag är verkligen inte den som brukar bli nere eller så när jag dricker men ikväll..Det känns jobbigt och läskigt.. :(
Vet ej vad jag mer ska skriva.. Pusssss

Yee

Hej!
Sitter här..Känner mig helt borta. haha!
Ja, igår satt jag, Dani, Moa och Chant i Monteliusparken och drack lite vin och hade det allmänt trevligt! Mer hade jag inte att säga.. Pössssss

Flääsket ba

Hejsan hejsan!
Jag sitter här och lyssnar på Fugees och har ansiktsmask.. Känner mig sliten liksom. Idag har jag inte gjort så mycket, blivit skrämd så att jag började skaka, setat i Björnsan och ätit färsk frukt, chips och druckit cider, niiiice! Sen drog jag till min moster på middag. Mysig dag liksom... Hm. Puss
Har inget mer att skriva.. puss igen...

Hellooo

Hm, hej! Idag har jag bara suttit hemma... Hm, ska träffa Dani ikväll! Kul, hon har varit i London och orrat sig.. Hm, ja.. Jag vill verkligen åka iväg, typ till någon annan stad eller något annat land! Vem vill följa med mig?
Pussssi

Plåtning

http://mpuzei.blogg.se/

Foto: Daniela Baettig.

Haha, så rolig!


Okej tack

Hej.
Varför ska jag alltid börja snacka eller falla för fel personer?
Till en början, dryg, spelar svår och lite för fin för sig själv om ni förstår. Sen, ångrar sig, gör allt som intev ar så bra, braa! Hmm, svårt att förklara! Men men, får väl leva det detta, är för snäll..

@Emelie

Hej! Sitter hemma hos Emelie med Alina! Vi har nyss duschat och gör oss nu inordning för att dra till Älvsjö.. Haha! Hm, vet inte vad jag ska skriva men ah... Igår la vi oss klockan typ halv fyra, vi var uppe och bara flummade! Ha!

Pussy på er!

mpuzei


Recension av filmen Nära & Kära!

Hej!

Igår kväll så såg jag Nära & Kära. Filmen var mycket rolig och jag kände spänning under hela filmen! Filmen handlar om en 37 årig kvinna som nyligen skiljt sig från sin man, hon börjar gå ut och umgås med vänner. Efter en vecka träffar hon en kille som hon faller för direkt, det jobbiga är att han är 23 år...http://mpuzei.blogg.se/
Rafi är en kvinna som gör karriär inom modellvärlden! Hon går till en psykolog varje vecka... Hon berättar allt för din psykolog. Psykologen, Lisa som spelar av Meryl Streep är en judisk kvinna som är mycket mån om sin tro.


Rafi berättar allt mer och mer om kille hon träffat, till en början säger hon att killen är 27 år men efter ett tag för säger hon sig. Lisa börjar allt mer upptäcka att den här killen hon träffat är hennes son. Lisa har bråkat med sin son om att han har träffat någon som inte har samma tro. Mamman har väldigt svårt att acceptera detta men efter några veckor accepterar hon det, då Rafi och sonen bjuds hem på middag!

Jag gillade filmen... Men filmen har ett konstigt slut och jag hade väntat mig mer bråk. Men den var mycket bra. Bra skådespelare! 


I huvudet på: Robin Karlsson

Hmm, jag funderar! Jag funderar på vad jag känner! Hur gör man för att vara nära? Hur gör man för att ge någon att bra och gott intryck.. Finns nog inget svart, det är bara att vara trevlig och glad.. Man kan absolut inte göra sig till för att något liksom..Jag ska bara låta allt komma och låta allt gå bra. Nu efter mycket borde väl alla om jag vet hur man gör..Nja, jag vet inte det. Jag tror att jag bromsa mig själv, från att gilla eller börja tycka om... Det är en dålig och en bra sak kan jag tycka! Man ska inte börja gillar något gör snabbt men inte heller låta det ta alldeles för lång tid!! Men, ah. Nu vet jag inte.. Jag ska låta det här gå väl.
Puss och lycka till, till mig va!


Bild från min midsommarfest! Puss

http://mpuzei.blogg.se/
Jag och SallyBally!

Oj

Heeej!
Helgen är nu över..Jag somnade kl åtta igår när jag kom hem och som till nio i morse, alltså har jag sovit i 13 timmar.... haha!
Ja, helgen var bra fan. Allt var nice osv! Nu är jag ledig så passa på att träffa mig! Hör av er! Pössen
Bild från midsommar kommer också! Pusss

Anna i Björnsan!

Hej! igr var jag på fest hemma hos Noah! Det var kuuul! Gaaaalet! Hmm, ah. lite bilder från kvällen! Puss

http://mpuzei.blogg.se/

http://mpuzei.blogg.se/

http://mpuzei.blogg.se/


http://mpuzei.blogg.se/

http://mpuzei.blogg.se/

http://mpuzei.blogg.se/

Vitan

Heeej!  Igår satt jag i Vitabergsparken med Dani och Sally, det var mycket mysigt! Sen drog vi till Noah men jag var tvungen att dra typ när vi kom dit för att jag skulle jobba dagen efter. Nu har jag semester!!!! Kommer definitivt att vara mer aktiv nu!
Lite bilder från kvällen!

http://mpuzei.blogg.se/  http://mpuzei.blogg.se/  http://mpuzei.blogg.se/  http://mpuzei.blogg.se/

RSS 2.0