Hoda

Hmm, hej.
Jag pratar med Joanna i telofon. Ja, idag var det iaf en så sjukt ovärd dag, regn och kallt. BLÄ!
Hmm, ja. Har inget mer att säga.
Pussar

Vad betyder det..

Hej. Jag är på humör just nu och därför skriver jag. Jag var inte på humör igår, verkligen inte!! Men ah, jag har grymt ont i ryggen...Har funderat på varför och jag tror jag vet en anledning..Har två olika förslag..

Hmm, ihelgen är jag så boka så. Haha, ganska skönt faktiskt!!
Systern min tar studenten på Trosdag!! Yey! Party!

Pusss

Bilder kommer snart..

Hej. Idag har jag shoppat minsan! Jag köpte en skjorta, ett par skor och ett par byxor! Är fan nöjd och ah, allt är bra. Puss

SHOPPINGHORAN ÄR IGÅNG IGEN!

http://mpuzei.blogg.se/

Solglasögon från Monki! Riktigt snygg om jag får säga det själv. Köpte också en tröja från H&m igår, laddar upp bild senare idag när jag shoppat mer! Puss

Hmm

Hej.
När det känns som att ens bästa vän inte vill eller orkar träffa en, vad gör man då. Jag får lita på orden och skita i vad jag tänker.
Aja, hejdå! Puss

Fascinerad

God morgon!

Jag är lite trött, lite ont i ryggen och så har jag förhoppningsvis en fin dag att se fram emot.

Innan jag loggade in här så låg jag i sängen och tänkte...  jag tänkte på att jag har så många olika vänner. Jag själv gillar att vara organiserad men sen finns det vissa av mina vänner som inte gillar att planera och sen finns det givetvis dom som också gillar det... det är ganska jobbigt att det ska vara så men ah. Man får prioritera!!!

Idag är det söndag fan. Jag ska träffa Joanna och Tove lite senare och hitta på något kul. Ikväll vet jag inte vad som händer... men något i alla fall.

Jag uppdaterar lite senare igen.

Puss


Öka!!

Hejsan!
Har haft drama läng och det går fan bra nu! Fick reda på att vi ska spela in soundtracket nästan vecka! PÅ SKIVA! ÅH.
Hmm. Har ingen kul att berätta MEN har kollat min Bdb idag..
Förut när jag var aktiv hade jag 152 bevakare..Nu när jag inte har varit aktiv på typ 3-4 månader har bevakarantalet ökat till 156. Haha. Underligt.

Fin Låt!

Hur visar jag min kärlek

Hur gör man för att vara nära?


Jag har tänkte, verkligen tänkt

Någonting har hänt

Jag har aldrig känt, så tydligt vad jag vill

Men det är någonting som stör mig

Med de sätt han berör mig

Han är en man, bara en man

Jag har haft så många män förut, på väldigt många sätt

Finns ännu ett

Tänk om jag tar sats, rusar in tar palts

Säger: hör på mig, jag behöver dig

Jag har aldrig känt såhär

Vad betyder det

Är det inte ganska fånigt, att jag ska va i denna sitsen

 Jag är hon, som alltid var

Så cool, så sval, inga kärleksval

Hon med full koll jämt

Ack ett sådant skämt


Jag har aldrig känt såhär

Vad betyder det

Men det skulle nog ha skrämt mig

Om han talade om kärlek, mellan oss

Jag skulle slåss

För min ensamhet, jag skulle dra mig ur

Om inte, höra på

Han skrämmer så

jag längtar så

 jag älskar så


Söder te!

Sitter och dricker te.
Mina rubriker T.ex. Söder te osv är  impulsivt påhittade. Jag tar det som kommer upp i mitt huvud. Hmm.
Idag har jag inget kul att berätta men jag ska försöka vara mer aktiv med bilder osv! Kanske lägger upp bilder ist för att skriva något!
PUSS

Jobb

Hej hopp!
Jag kom nyss hem, har ätit två macko!! Så gött..Var så hungrig!
Hmm, snart ska jag iväg på informationsmöte..! inte så kul men det är säkert givande för jag har lite frågor. Hmm, ja. Jag ska jobba på en förskola under sommaren, närmare bestämt i 3 veckor! Kul!! Hoppas att ungarna är söta och snälla! Ingen orkar ju skrikiga barn!!
Nu skaj ag lyssna på Duffy och äte lite till. Puss

Ja, den efterlängtade bilden på min "nya" frisyr!

http://mpuzei.blogg.se/

Lördag!

Hejhej!
Igår var det lördag, Jimmie och Hanna kom till Sthlm och hälsade på. Mycket trevligt!
Vi shoppade på stan, vi åt Sushi och hade det mys! På kvällen sen var vi på en spelning, det var Jennies pojkvän Albin som spelade med sitt band, dom var bra. Sedan krökade vi lite mer och drog oss mot stan. Vi satte oss på Gamla Stan bryggan och hade det mys!
Puss puss!


Vardag..

Ja, hej!
Idag har jag inte gjort så mycket, skolan..!
Hoppas att helgen blir skit rolig!!
De kommer ju folk från Gbg liksom, puss

Okej, kör hårt!

Hej, idag är det Torsdag.. Inget har hänt och jag kollar på film nu.

Ah, jag vet inte. Men det är skitjobbigt att upptäcka sig själv! Med upptäcka menar jag att det är jobbigt när man inser hur man egentligen är, hur man beter sig och hur man uppfattas. Sjukt jobbgit! Fast, det jobbigaste är att jag inte vet hur jag ska hantera det eller hur jag ska göra! Jag har ändrat mig ganska så mycket efter folks begär, men nu orkar jag inte anpassa mig. Det är er tur!
Förut, närmare bestämt i somras! Jag var party, jag var ute hela tiden och nu. Vad är jag nu. Sitter hemma och orkar inte gå ut. Mycket kan bero på skolan iofs men vafan! Inte ens på helgen! Det kan faktiskt bero på att folk inte hör av sig och sen när jag väl slutar höra av mig så blir det inget
Aja! Ä
Hejdå!

Still June!

Mpuzei

I don't see why it moves me!

Hejhej! Två tråkiga dagar.. Öh. Jag gör inget!! Helgen kanske bli lyckad ändå!
Kameran funkar inte... eller jo det är jag osm inte kan få in bilderna i datorn! haha! Kanske fixar´t till helgen!
Pusssss

Beslutsångest

Idag har jag inte gjort något speciellt! Jag mår iaf lite bättre än vad jag har gjort förut i veckan!
Ny vecka! Inget planerat men jag SKA göra betydligt mycket mer än vad jag gjort den här veckan!
Ah, sen så ska jag ju lägga upp en bild på frisyren..Och så måste jag få över bilderna i mobilen till datorn.. funkar ju inte... Irriterande som fän.

Kusowsky! Kolla in dem på Spotify!! Dom är ju skitbraaaaaaa!

Hoh

Hej! Freja och Jossi var nyss här! Freja är ju så teknisk så hon fixade om designen på min blogg som ni ser, tack Freja!!
Annars så kollade vi på Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko! Det var inte igår man såg den om jag säger så.
Ikväll vet jag intev ad jag ska göra!
Pusss

http://mpuzei.blogg.se/

Hejhej! Idag har jag varit hos frisören! Jag blev båda nöjd och besviken! Ja och nej till om det blev bra. Kan variera min frilla nu iaf!!!
Annars hände det inget kul idag... Det blev en lugn och stillsam kväll tyvärr!
Puss
PS, bild kommer inom kort!

Designen försvann!

Hejhej!
Nu sitter jag här och lyssnar på fin musik. Dagen var relativt bra!
Alltså, jag mår inte så okej just nu. Känner ingen lust till att göra något! Känner mig lite nere! Aja, vet inte hur jag ska beskriva för att inte lämna ut mig själv helt!
aja, hejå.

I Gbg regn

Jo, hej!
Just nu gör jag inget, ska snart hämta ett glas te. Jag saknar Göteborg ganska så rejält! Det var en fin stad och då ska vi inte tala om folket! Hihi!
Ja, jag har INGET att berätta!
Pösssss

Hemma från Göteborg

Göteborg resan var underbar!

Torsdag - Jag fick åka tåg i ungefär 5 timmar, gick upp tidigt och kom fram till Göteborg kl 11.57. Jimmie möte upp mig på centralen och sen så gick vi iväg till en spårvagn som vi skulle med. Vi åkte till hans skola för att gå på en modevisning men vi var tidiga så vi åt lite och så träffade vi kompisar till honom, Hanna och Gabbi!
modevisningen var bra och de visades fina kläder. Efter visningen gick vi runt på stan lite, vi fikade, vi kollade runt lite. Sen mätte vi upp några vänner till Jimmie, vi förfestade lite i Johanneberg för att sedan gå ner och se på Cortegen. Den var rolig att se på. Efter det drog vi alla hem till Hanna för att "umgås" lite mera! Vi var hos henne ett tag sen åkte vi till Slottsskogen. Det var svårt att komma fram men vi kom fram till slut, vi satt där ett tag sen åkte jag och Jimmie hem till honom!

Fredag- På fredagen så fikade vi i det grymt fina vädret! Vi gick lite på stan också. Sedan mötte vi upp Hanna för att gå hem till henne och fixa oss till kvällen. Innan det köpte vi mat som vi skulle grilla. Jimmie och jag köpte Lax och pommes! Sjukt gött. Efter det åkte vi till stan för att möta Ellen. Vi tog någon buss till stället vi skulle grilla på! Det var hemma hos någon kompis till Jimmie. Vi kom fram och det blev en trevlig kväll! Jag drack vin och hade det sjukt fint! Sedan åkte vi hem till Hanna som hade med dig sitt söta ragg Marcus! Haha!


Lördag - På morgonen skulle Jimmie "jobba" lite så Hanna och jag fick umgås lite med varandra! Hon är en söt vän! Efter ett tag ringer Jimmie och ber oss att komma dit! Han har tröttnat på sitt jobb, det är mycket förståligt varför han tröttnat eftersom att jobbet var att han skulle gå runt med två skyltar, en på magen och en på ryggen! Haha! Vi gjorde frukost och åkte till honom. Vi satt länge i solen och mös alla tre. Efter ett tag så drog vi iväg. Jag, Hanna och Jimmie åkte hem till honom för att fixa oss till kvällen! Förlåt Hanna för det som hände hos Jimmie! Puss! Vi åkte sedan med Jimmies mamma och syster in till stan. Vi satte hos i Kungsparken och krökade lite! Efter en stund åkte vi hem till Kerstin som hade fest, hon fyllde år så vi firade henne! Kvällen var fin... efter allt så åkte jag och Jimmie hem till honom.


Söndag - sista dagen i Göteborg! Fyfan säger jag! Jag och Jimmie fick inte sova länge. Min fucking buss gick kl 12.35 så vi fick gå upp tidigt! Har inget att säga om söndagen bara att den var värdelös och tråkig!


Tack för den underbara helgen Jimmie! Pöss


RSS 2.0