"Förlåt bloggen, förlåt - jag har absolut gjort fel"

Hejsan! Har inte varit aktiv över helgen och lite in på förra veckan, kommeri nte va det på några dagar heller för jag mår inte br alls. Tack för helgen Jonas! :)

Fortsättningen

Tjena bloggen!
Jaha, då har man fikat med Mimmi på fåtöljen. Det var mys. Nu är jag hemma och ska fixa lite att äta. Och fyfaaaaaaaaaaan vad kallt det var ute! Inte klokt.  -15 här i Sthlm och i Dalarna på ett ställe är det tydligen -40. Inte okej tycker jag.  Annars mår jag bra och imorgon fyller min far år. Har köpt två par strumpor till honom.

Var inne på en bokhandel igår, JAG MÅSTE KÖPA ELLER LÅNA FORTSÄTTNINGEN PÅ ”EGO GRIL”!!! Den heter passande ”Ego Woman”. Ska försöka få tag på den så fort jag bara kan. Puss

http://mpuzei.blogg.se/


Kallt ute?

Hejsan bloggen!
Igår satt jag hemma hela dagen! Skulle ha varit med Tove men hon blev liksom lite sjuk så vi fick ställa in det...Sen var det andra upptagna men men. Nu är det en ny dag och vid typ två ska jag träffa Mimmi!
Fyfaaaaaaaaaan va kallt det är ute, -15! USCH PÅ DET!

Hm, ja.. Ikväll kanske jag ska träffa Tove och så men vet ej.
Sover otrolig lite känner jag... Btw, igår tror jag att jag insåg innebörden för spelberoende! Spelade ett så töntigt spel som Bubbel Town på mobilen, jag klarade inte en bana jag länge varit på och tänkte "- Okej nu ska jag klara den här banan innan jag ska sova" Det gick väl sådär och sen när jag såg vad klockan var så var den inte så lite... Men jag tänkte samma tanke igen "- det här ska jag klara" Men jag gjorde det inte så jag blev arg och la ner mobilen... Fick ont i nacken på köpet!

Btw, vågar fortfarande inte ladda upp låten.. haha!

http://mpuzei.blogg.se/

Foto: Linda Jakobsson
Redigering: Patrik Petersson
Modell: Robin Karlsson


Filmen

Hejsan bloggen!

Jag har typ ingen ork eller tid att uppdatera.. men men, gör det nu när jag har tid.
Igår vad jag med Linda, det var jättetrevligt. Vi har inte träffats på evigheter kändes det som, så det var kul. Sen på kvällen gick jag och Tove på Bio med hennes syster och hennes kamrater. Mycket trevligt och filmen var bättre än vad jag hade förväntat mig. Värt att se skulle jag vilja säga!
Idag skulle jag varit med Tove nummer 2 men hon har lite feber så det kanske inte blir av men vi får se hur det blir med det.

Filmen heter; The Imaginarium of Doctor Parnassus. Vi ser Heath Ledger i huvudrollen och även stjärnor som Johnny Depp, Colin Farrell och Jude Law är med i filmen. Den var mycket bra gjord och hade en fin handling. Lite kulkalender stil skulle jag vilja säga. (Julkalendrarna förr om året såklart.)


Återställd

Hej, nu är jag på benen igen, mådde så himla dåligt igår... Tror jag var full hela dagen efter..
Hm, ja. Nyårsafton var fint! Vi började allt hemma hos Maja, jag Bea, Maja och Mimmi. Sen kom Joy och sen Majas kille och han kompis. Efter ett tag skulle vi hem till Joys syster som hade fest, och det vill jag lova att det var fest.
På tolvslaget började jag gråta.. Hade setat inne hela dagen och deppat och tror allt kom ut just då – Lycka/glädjetårar.. Och lite för att jag var ledsen.

Vi festade och festade, sen skulle Mimmi och dom till Solna på klubb men jag var så full och så så jag drog hem, kom hem vid fyra!

Nu ska jag no äta lite och så vidare , Puss


Bakfylla...

hejsan bloggen, är verkligen inte taggad på att skriva nu, är grymt bakis... Usch, hade det iaf kul igår förutom att alla deppkänslor som jag hade inom mig kom ut på tolvslaget. aja
puss

RSS 2.0